Over onze handdoeken

De handdoeken van Portolinen

Wat maakt de handdoeken van Portolinen zo bijzonder?
Zo maken we ze en daarom kunnen we ze van harte aanbevelen!

Terry geweven

Onze handdoeken zijn Terry geweven. Dat betekent dat er een extra schering in het weefproces wordt toegevoegd. Deze schering vormt de lusjes die aan beide zijden van de handdoek zitten en die er uiteindelijk voor zorgen dat de handdoek zo goed afdroogt.

Terry handdoeken gaan lang mee, zijn eenvoudig te wassen en hoeven niet gestreken te worden. Om deze redenen hebben we voor Terry gekozen. Onze Terry is dicht geweven met aan weerszijden kort op elkaar geplaatste lussen van 3 mm lang. Minder dan 3 millimeter zou tot te weinig absorptie leiden, langer dan 3 millimeter maakt de handdoek kwetsbaar voor ‘halen’.

Terry met uitvergrote lusjes.

Afgewerkt middels een dubbelgestikte rand.
Extra stevig en extra duurzaam.

Dikker en sterker

Onze handdoeken voldoen aan de twee belangrijkste vereisten voor een handdoek. Ze zijn dik genoeg om lang mee te gaan en de randen zijn dubbel gestikt zodat de handdoek niet snel op de randen slijt. Dat is precies wat je van een handdoek verlangt en dat is ook wat er met hotelkwaliteit bedoeld wordt.

GSM is een kwaliteitsaanduiding van handdoeken die aangeeft wat het gewicht, en indirect de dichtheid, van de handdoek is. GSM staat voor gram per vierkante meter (Grams per Square Meter). Hogere GSM-waarden (500, 600) geven aan dat een handdoek dikker is en dichter geweven is.

De optimale maten

De standaard afmeting voor een badhanddoek? Wij denken dan aan 70×140 cm. Wil je je na het douchen of baden lekker in een badlaken wikkelen en door het huis paraderen? Kies dan de 100×150 cm. En wil je even snel je haren wassen, of ben je sowieso zuinig op het milieu (handdoeken moeten immers ook weer gewassen worden) dan is 50×70 cm de juiste maat voor jou.


Onze service

Klantenservice is het hart van onze organisatie. Hier strijden we iedere dag voor onze klant. We reageren direct op e-mails en we adviseren telefonisch of via de chat, oftewel we zijn er als je ons nodig hebt! Is er iets niet naar wens? We lossen het direct op zoals je het graag opgelost wilt zien.

Niet tevreden? Stuur je aankoop terug en we vergoeden deze.
Ook de kosten van het terugzenden zijn voor onze rekening.

Neem contact met ons op