Over ons

Portolinen, Basic Luxury

Bij Portolinen geloven wij dat je beter slaapt als je fijn beddengoed hebt. We willen dat voor een grote groep bereikbaar maken. De Portolinen collectie is een mix van Portugees vakmanschap en Nederlandse hang naar kwaliteit. De beste producten uit Portugal, met liefde gemaakt in de beste ateliers. Welkom bij Portolinen, Basic Luxury.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dankzij onze jarenlange ervaring in woningtextiel en het directe contact met onze klanten weten wij wat gevraagd is. We hebben op basis van deze kennis een basic collectie ontwikkeld die is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid.

Onze lakens en handdoeken worden gemaakt in de beste Portugese ateliers van de beste katoensoorten. Ze zijn niet alleen mooi, ze zullen ook lang meegaan.

Waarom Portolinen.nl

  • check Vakmanschap uit Portugal
  • check Hotelkwaliteit
  • check Gemaakt om lang mee te gaan
Kaart van Portugal met de stad Guimarães

Portugal

Portugal heeft een rijke historie als het gaat om het vervaardigen van linnengoed. Met name het noordelijke deel kent veel ambachtelijke bedrijven in deze sector.

De afgelopen jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met enkele ateliers in deze streek. Een relatie die gebaseerd is op de gezamenlijke interesse voor mooie producten. De Portolinen collectie is dan ook een mix van Portugees vakmanschap en Nederlandse nuchterheid.

 

Onze service

Klantenservice is het hart van onze organisatie. Hier strijden we iedere dag voor onze klant. We reageren direct op e-mails en we adviseren telefonisch of via de chat, oftewel we zijn er als je ons nodig hebt! Is er iets niet naar wens? We lossen het direct op zoals je het graag opgelost wilt zien.

Niet tevreden? Stuur je aankoop terug en we vergoeden deze.
Ook de kosten van het terugzenden zijn voor onze rekening.

Neem contact met ons op